ثبت شرکت سهامی خاص

شرکت سهامی خاص

برای مشاوره رایگان با ما در تماس باشید

درخواست مشاوره

ثبت شرکت سهامی خاص

این نوع سهام شرکت سهامی خاص قابل داد و ستد و بورس اوراق بهادار نیست اما می توان سهام آن را به راحتی توسط مردم معامله کرد .هنگام تشکیل سرکت سهامی خاص باید همه  سرمایه آن در هنگام تاسیس توسط موسسان تامین و بخشی از سرمایه در بانک سپرده گذاری شده باشد .

شرکت سهامی خاص حتما لازم نیست فعالیت تجاری انجام دهند واین مورد باعث نمی شود از دسته شرکت های تجاری خارج شوند طبق تجارت شرکت سهامی خاص و شرکت بازرگانی محسوب می شود حتی اگر موضوع فعالیت شرکت سهامی خاص بازرگانی نباشد .

هنگام انتخاب نام برای ثبت شرکت سهامی خاص باید بلافاصله قبل یا بعد از شرکت عبارت سهامی خاص در تمام اوراق اعلامیه ها و آگهی های شرکت به طور شفاف و روشن درج شود .

مراحل ثبت شرکت سهامی خاص:

گام اول : مشاوره دقیق و رایگان ،برای ثبت شرکت سهامی خاص قبل از هر اقدامی با کارشناس و وکلای مجرب موسسه حقوقی مشاوره رایگان داشته باشید .

گام دوم : انتخاب سهامداران و بازرسین : مهمترین گام در ثبت شرکت انتخاب شرکا و سهامداران باید کمترین اختلاف نظر داشته باشند در غیر اینصورت عمر شرکت بسیار کوتاه خواهد بود

گام سوم : ورود اطلاعات در سامانه اداره ثبت شرکتها :آدرس ،کد پستی ،مشخصات سهامداران و بازرسین اعضا ،هیت مدیره و سمت آنها میزان سرمایه ثبتی شرکت درصد سهام سهامداران وضعیت حق امضا شرکت و غیر را به دستی وارد کنید .

گام چهارم : تایید نام شرکت پس از اینکه اطلاعات مربوط به ثبت شرکت شرکت سهامی خاص را به نحوی صحیح در سایت اداره ثبت شرکتها وارد کنید حدودا بین یک الی دو روز کاری لازم است تا نام شما بررسی و تایید شود.

گام پنجم : افتتاح حساب بانکی بنام شرکت برای ثبت شرکت سهامی خاص افتتحاح حساب بانکی و واریز حداقل 35% از سرمایه شرکت به این ضروری است برای این منظور پس از انکه نام شرکت تایید شده باید به یکی ازبانک ها اعم از خصوصی و دولتی مراجعه و بنام شرکت در شرف تاسیس اقدام به افتتاح حساب کنید با وابزی مبلغ 35 درصد از سرمایه شرکت به این حساب باید اصل فیش واریزی و همچنین تاییدیه بانک مبنی بر افتتاح حساب همراه با سایر مدارک مربوطه به اداره ثبت شرکتها ارسال شود

گام ششم : ارسال مدارک به اداره ثبت شرکت و ثبت نهایی شرکت :

آخرین گام مربوط به ثبت شرکت ارسال مدارک لازم به اداره ثبت شرکتها از طریق پست است با این اقدام حدودا 7 تا 10 زمان است تا مدارک ارسالی و همچنین اطلاعتی که در سایت اداره ثبت شرکتها وارد نموده اید توسط کارشناسان اداره مورد بررسی و ارزیابی قرار بگیرد و در صورتیکه تمام مراحل ثبت شرکت را به نحوه کاملا صحیح انجام داده باشید شرکت شما به ثبت میرسد .

مراحل ثبت شرکت سهامی خاص

شرایط تشکیل شرکت سهامی خاص ؟

 

امضای اساسنامه شرکت سهامی خاص :

شرکت سهامی خاص باید شخصا یا از طریق وکیل خود،اساسنامه شرکت را امضا کنند.

تهیه طرح اساسنامه و تصویب بعدی آن ضروری نیست ،زیرا برخلاف شرکت سهامی عام در شرکت سهامی خاص دوره تاسیس وجود ندارد و نیازی به پذیره نویسی نیست .در نتیجه تدوین نمونه اساسانامه شرکت سهامی خاص که در شرکت سهامی عام وسیله ای است برای مطلع کردن پذیره نویسان  از ماهیت شرکتی که به زودی ایجاد می شود ، ضروری نیست .

 

تعهد سرمایه شرکت سهامی خاص :

حداقل سرمایه برای ثبت  شرکت سهامی خاص :یک میلیون ریال است که حداقل 35 % درصد آن به حسابی که در بانک افتتاح می کنید واریز شود بلوکه میشود پس از ثبت شرکت میتوانید برداشت کنید.

هرگاه قسمتی از سرمایه شما به صورت غیر نقدی باشد باید به طور کامل تسلیم و تقویم شود .ارزیابی آن نیز باید از نظر کارشناس رسمی وزرات دادگستری انجام می شود .

در قانون آمده نمی توان آورده غیر نقدی را به مبلغی بیش از ارزیابی کارشناس قبول کرد .هدف ماده حفظ حقوق اشخاص ثالث است گاهی ممکن است با توافق شرکا بر سر ارزیابی اموال غیر نقدی شخص یا اشخاص ثالث دچاره ضرر شوند  .

تعهد شرکا به پرداخت سرمایه در شرکت  سهامی خاص شکل و فرم خاصی ندارد و تعهد ممکن است حتی به صورت  ورقه تعهد هم  باشد برای مثال : در مواقعی که شرکا از یکدیگر دورند و میخواهند شرکت  را به سرعت تشکیل دهند می توانند برای کسب تعهد از این روش استفاده کنند با این حال در ثبت شرکت همه باید اظهارنامه ای را که نشان دهنده تعهد برکلیه سهام است امضا کنند در غیر این صورت مدارک ثبت شرکت ناقص خواهد بود .

انواع شرکت سهامی خاص :

شرکت سهامی خاص بازرگانی ( صادرات و واردات ) ،شرکت سهامی خاص تولیدی  ، شرکت سهامی خاص مهندسی ،شرکت سهامی خاص پتروشیمی، شرکت سهامی خاص پیمانکاری ، شرکت سهامی خاص تجهیزات پزشکی ، شرکت سهامی خاص خدماتی ، شرکت خاص کامپیوتری و نرم افزاری و سخت افزاری ،شرکت سهامی خاص مواد غذایی ، شرکت سهامی خاص کشاورزی

شرکت بازرگانی

مزایا شرکت سهامی خاص :

اولین مزیت این است برای شرکت سهامی خاص درمقایسه با شرکت با مسولیت محدود در ارگان های دولتی اعتبار بیشتری قائل هستند به همین دلیل اشخاص که تمایل به ثبت شرکت در زمینه ( عمرانی ،بازرگانی ،امور تولیدی و شرکت بیمه ) دارند سهامی خاص پیشنهاد می شود .

ازمزیت های بسیار مهم شرکت های سهامی خاص سهولت در دریافت وام از طریق بانک وموسسات مالی تا  سقف 10 برابر سرمایه ی خود می باشند .

طبق قانون هیچ محدویتی برای فعالیت شرکت های سهامی خاص وجود ندارد در این مورد حتی زمینه ی کاری تجاری نباشد هم تجاری بازرگانی محسوب شوند .

یکی از نکات مهم این است که شما جمعی از دوستان  و افراد قابل اعتماد خود می توانید سرمایه گذاری کنید که در این صورت محیطی دوستانه خواهید داشت .

در شرکت سهامی خاص هم مانند مسولیت محدود سهامداران  در قبال ضرر و زیان شرکت فقط به اندازه ی مبلغ اسم سهام است و در صورت بروز بدهی اموال شخصی خود را از دست نخواهند داد .

سهولت در نقل و انتقال سهام

معایب شرکت سهامی خاص :

اصولا مسائلی که بتوان برای شرکت سهامی به عنوان معایب نام برد قوانین مقررات سخت گیرانه ی مالیاتی می باشند و در این مورد باید بدانید که در ابتدای امر 10% از درآمدی شرکت که شامل مالیات می شود به عنوان پرداختی احتساب خواهد شد .

سهام شرکت های سهامی خاص قابل ورود به بورس نمی باشند .

اعضا شرکت سهامی خاص

حداقل متشکل از 5 نفر که 3 نفر سهامدار حداقل 2 نفر هیت مدیر و یک نفر سهامدار که به سن قانونی رسیده باشند  (سن 18)

2 نفر بازرس یک بازرس اصلی و یک بازرس علی البدل که البته هیچ کدام بر دیگری ارجعیت ندارند و صرفا جهت نبود یکی از بارزسین دیگری مسائل مربوطه را انجام می دهد .این دوبازرس نباید از اقوام درجه یک اعضا هیت مدیره باشند .

2 سال یکبار تمدید هیت مدیره و سالی یکبار تمدید بازرس.

برای دیدن اطلاعات بیشتر در رابطه با تمدید هیئت مدیره کلیک کنید

وظیفه بازرس :

بازرس شرکت نباید دارای سو پیشینه کیفری باشد ،بازرس شرکت نمی تواند جز هیئت مدیره یا مدیر عامل شرکت باشد ،بازرس شرکت نمی تواند از خویشاوندان مدیرعامل یا هیت مدیره باشد ،هرکسی که خود یا همسرش ازهیئت مدیره یا مدیرعامل شرکت حقوق دریافت می کند نمی تواند بازرس باشد . مهم ترین وظیفه بازرس اطلاع رسانی به سهامداران و مقامات قضایی و ماموریت نظارتی خاصی است که برای کنترل وضع کلی شرکت به او سپرده شده است .

تشکیل شرکت سهامی خاص

اساسنامه شرکت که باید به امضای کلیه سهامداران رسیده باشد .

اضهارنامه بر تعهد کلیه سهام و گواهینامه بانکی حاکی از تادیه قسمت نقدی آن که نباید کمتر از 35% کل سهام باشد اضهارنامه مذکور باید به امضای کلیه سهامداران رسیده باشد همچنین تادیه و تقویم سرمایه غیرنقدی و تفکیک آن در اضهارنامه و ذکر سهام ممتاز در صورت وجود چنین  سهامی .

انتخاب اولین مدیران و بازرس یا بازرسان شرکت که باید در صورت جلسه ای قید و به امضا کلیه سهامداران رسیده باشد.

قبول سمت مدیریت و بازرسی با رعایت قسمت اخیر ماده 17

ذکر نام روزنامه کثیرالانشاری که هرگونه آگهی راجع به شرکت تا تشکیل اولین مجمع عمومی عادی در آن منتشر خواهد شد .از آن که طرح و تصویب اساسنامه و انتخاب میدیران و بازرسان و تعیین روزنامه و تنظیم اضهارنامه و … لزوما باید توسط کلیه موسسین انجام گیرد چنین استنباط می شود که در شرکت های سهامی خاص کلیه تصمیمات در بدو تاسیس باید به اتفاق اتحاذ گردد .

https://barmansabt.com/registration-of-privately-held-company/

مالیات شرکت سهامی خاص :

شرکت های سهامی خاص باید 10 % از کل درآمد خود را به عنوان مالیات شرکت محاسبه ووصول شده و کل درآمد مشمول مالیات پس از کسر 10 %نسبت به بقیه برطبق بندهای قانون مالیات های مستقیم اعمال می شود . که با ارائه اظهارنامه مالیاتی مناسب وحساب و کتاب های دقیق می توانید مالیات متفاوتی بپردازید .

انتخاب نام شرکت سهامی خاص :

نام  شرکت باید خاص باشد چون هر شخص حقوقی مانند  هر شخص حقیقی باید ادارای نام تا بتواند آن را تشخیص دهند .

نام شرکت باید 3 سیلاب خاص تشکیل شود که مستند آن در لغت نامه دهخدا موجود باشد و حتما ریشه فارسی داشته باشد

نام شرکت اغلب با موضوع شرکت است

در نام شرکت باید دقت شود که مشابه با نام دیگر شرکت های ثبت شده نباشد در غیر این صورت نام های شما رد می شوند

باید توجه داشته باشید حدقل 3 سیلاب از نام پیشنهادی شما اسمی دارای سابقه متفاوت باشد .

برای نام شرکت اسامی باید طبق الویت شما باشد و شما حداقل 5 الویت به ترتیب اسامی که انتخاب کردید به کارشناستان محرب ما اعلام کنید و همچنین برای مشاوره در خصوص انتخاب نام شرکت شما میتوانید با کارشناس ما تماس حاصل بفرمایید تا شما را راهنمایی کنند .

در صورت به کاربردن نام شخص در نام شرکت :

زمانی که نام شرکت از اسم فامیلی شخص استفاده  میشود شرکت رو به قالب تضامنی میکند  شخص را مسئول می نماید

لاتین نباشد ، طبق شونات جمهوری اسلامی باشد ،از اعداد به صورت حروف استفاده شود ، اسم خاص باشد

از حروف اول چند کلمه به عنوان اسم مخفف و یا ترکیبی از چند استفاده نشود

حرف اول بعضی از کلمات مثل پی وی سی …. استفاده نشود .

در ضمن هر چند استفاده از اسامی شهرها ،اعداد در اسم شرکت مانعی ندارد اما این کلمات جز اسم شرکت شمرده نمی شود و اسم شرکت باید غیر از این کلمات شامل سه کلمه باشد .  ی سری از اسامی  ها ممنوعه است همچنین قید نام شرکا برای شرکت ممنوع است ممنوع بودن قید نام شرکا به این جهت است که ضمانت یا اعتبار و شخصیت شریک محفوظ نیست و نامیدن شرکت به نام شرکا به علت مسولیتی ندارند ممنوع است ضروری قید سهامی نیز از لحاظ اینست که محدود بودن مسولیت شرکا به سهام آن ها برای معامله کنندگان و اشخاص ثالث معلوم باشد .

اظهارنامه ثبت شرکت سهامی خاص :

نوعی تقاضانامه و اعلامیه تاسیس شرکت سهامی عام و شرکت سهامی خاص بوده که هم زمان با تسلیم مدارک ثبت شرکت ها ارسال می گردد .این تقاضانامه و اعلامیه ،از آنجاکه به یک معرفی کلی شرکت به مرجع ثبت شرکتها و اشخاص ثالث می پردازد ،حاوی اصلاعات پایه و اصلی شرکت می باشد.

 

مدارک لازم شرکت سهامی خاص :

تصویر کارت ملی اعضا ،تصویر شناسنامه اعضا ،کد پستی و آدرس شرکت در حال تاسیس فیش واریزی بانک ،شماره موبایل اعضا دارای ثنا باشد .

 

ثبت شرکت بارمان ثبت

با بارمان ثبت، شرکت سهامی خاص خود را به آسانی و با اطمینان ثبت کنید. از تهیه مدارک تا اخذ مجوزها، تمامی مراحل ثبت شرکت را به‌صورت حرفه‌ای و سریع انجام دهید. کارشناسان ما به صورت حرفه ای پاسخگوی شما هستند.